Rólam

A kultúra azoknak az eljárásoknak az összessége, amelyekkel az ember elviselhetőbbé teszi az életet.

/Erdei Ferenc/

EBBEN HISZEK

Nyitott szemmel járok, igyekszem pozitívan gondolkodni és mindenben felfedezni a jót. Hiszek a természetfeletti erőkben, hogy valaki odafentről végigiköveti az utunkat. Hiszem, hogy a dolgok nem véletlenül történnek úgy, ahogy.

Hiszem, hogy minden ember más és más, ugyanakkor mégis egyforma. Életünk során végig azon vagyunk, hogy a számunkra legjobban megfelelő életstílust alakítsuk ki. Éppen ezért mindenkinek jár egy esély, az elfogadás és a különbözőség lehetősége.

Nekem ilyen az írás. A stílusom valakinek vagy tetszik, vagy nem. Ennek ellenére (vagy éppen ezért) gyakorolom nap mint nap. Meghagyom a lehetőséget, hogy ne korlátozzam magam egy témára, stílusra vagy műfajra. Rengeteg megkezdett mondat, sok ezer karakter, félbehagyott jegyzetek, novella és regény kezdemények állnak mögöttem. Ez a blog nem olyan, mint egy napló. Ide nem minden kerül ki. És nem minden ide kerül ki. De sok mindent megtalálni az életemről, a gondolataimból, kalandjaimról.

RÓLAM ÍRTÁK:

"Az írás az Ő személyes temploma, rendkívül őszinte és odaadó, de a legfontosabb, hogy hisz benne, és én vallom, hogy a hitnél nincs erősebb fogalom, minden fejben dől el."